Om oss

 

GEL MANIKYR

Har du noensinne prøvd gel negler?

Hvis ja, så kjenner du sikkert fordelene og ulempene med de!  Hvis nei, så vil vi her fortelle om hvilke fordeler det er i motsetning til  bruk av  alminnelig neglelakk.

 

Fordeler: Fantastisk skinnende flott finish! Holder uker uten å skalle av. Er rett og slett bare flottere enn alminnelig neglelakk og den tørker raskt. På ca 15 minutter kan vi rett og slett putte hendene i lomma , uten merker på neglene – perfekt resultat hver gang .

 

Ulemper: Prisen! På en neglesalong betaler vi mye for å få gel negler. Det kan ta lang tid og være komplisert! Oftest krever prosessen mange forskjellige lag med forskjellige produkter og lakk (baselag, topplag, renser osv.). Du skal også huske å booke timeavtale, bruke tid på å komme det til og fra, samt vente på å bli ferdig – Ikke alltid så lett å få til i travle hverdager.

 

HVORFOR VELGE LE MINI MACARON?

Vi har utviklet Le Mini Macaron, som gjør det gøy, sikkert og lett å lage Gel negler selv. Vår søte LED-lampe med form som en Macaron sørger for at lakken er helt tørr på kun 30 sekunder! Le Mini Macaron 3-i-1 gel polish, som kombinerer baselag, farge og topplag i èn flaske, sikrer at lakken holder i opp til 2 uker!  Du kan bruke din Macaron overalt. Det medfølger USB-kabel som kan kobles til din PC, power-bank eller hvilken som helst annen USB-port. Flipp den magnetiske topp på lampen, og den er også klar til neglene på tærne! Le Mini Macaron gir en flott og langtidsholdbar gel manikyr tilgjengelig for alle. Vi mener alle jenter/kvinner skal ha muligheten for å nyte en perfekt gel manikyr, som kan legges lett og raskt, enten det er hjemme eller på farten – og helt uten å betale store summer og måtte bruke tid på å booke timeavtale på en salong.  Gel manikyr skal være GØY og ENKELT, fordi vi vet at du har det travelt og alltid er på farten.

 

PRØV DET!

Prøv vår Macaron og 3-i-1 gel polish og fortell oss gjerne hva du synes! Send gjerne en mail eller finn oss på Facebook eller Instagram (@leminimacaron.no) og del dine opplevelser med oss. Bruk også gjerne hashtag #forgirlsonthego

Vi kommer til å elske å se deg og din LMM manikyr!